Je kunt natuurlijk hard werken op je computer of studeren, maar een spelletje op zijn tijd is ook wel leuk. Met een browsergame heb je geen zware spelcomputer nodig, je start het gewoon in je eigen  browser. De meeste spellen doen het goed in Mozilla Firefox en Chrome of Safari. In sommige gevallen moet je hooguit aanmelden of registreren.

Wat zijn leuke spelletjes om te spelen dit jaar?

Voor elk wat wils zoals je kunt verwachten. Van simpele straight forward spel tot super grafische en realistische (schiet-)spellen.

voor de racer

Voor liefhebbers van auto’s en hoge snelheden is Drift Hunters een aanrader. Je krijgt je de kans om achter het stuur te kruipen van een snelle wagen en te driften op één van de tien gekozen tracks. 

voor de wereldreiziger

Een klassiek internetspel is GeoGuessr. Je wordt op een willekeurige plek in Google Street View neergezet. Dat kan overal ter wereld zijn. Vervolgens is het het de bedoeling dat je een speld plaatst op Google Maps als je denkt te weten waar je bent. Het is elke keer weer anders, soms makkelijk als het in je eigen buurt is, soms moeilijk als blijkt dat je aan de andere kant van de wereld zit. 

voor de sporter

De sportfanaten kunnen aan de slag met Basketball Legends. Maak een lay-up of driepunter. Of kies voor een Quick Match als je even niet zoveel tijd hebt.

voor de dierenvrienden

Verplaats jezelf in het leven van een slang met Slither. Het belangrijkste bij dit spel is om op de juiste manier te manoeuvreren. Zodra je met de kop van de slang tegen het lichaam van een ander wezen aankomt, wordt dat andere wezen geëlimineerd. Tegelijkertijd kun je zelf als slang ook opgegeten worden door een grotere slang. Slither.io spelen doe je op iogames.nl

voor de zachte eitjes

In Shellshockers kun je met iedereen een eitje pellen, hier heb je geen vrienden. Schiet daarom zoveel mogelijk vijanden neer en overleef zo lang je kunt in het egg battlefield. Je munitie is wel beperkt en af en toe zul je voor je gezondheid even moeten uitrusten.