Bewegen, we doen het allemaal. De hele dag door. Of je nu achter je bureau zit of zwaar fysiek werk doet, bewegen doe je toch. En dat wil je natuurlijk graag blijven doen. En als je het even zeggen mag: het liefst nog pijnloos ook. Glucosamine kan je hierbij helpen. Want glucosamine smeert je gewrichten op een dusdanige manier dat ze een stuk langer mee gaan. En dat is fijn. Want of je nu werkt achter de computer of in de bouw, je gewrichten moeten gewoon blijven doen waarvoor ze zijn aangenomen. Met glucosamine zorg je daarvoor.

Glucosamine is goed voor je

Want glucosamine zorgt ervoor dat je kraakbeen mooi soepel blijft. En daardoor wordt de kans op slijtage in je gewrichten aanzienlijk verminderd. Want slijtage ontstaat daar waar het kraakbeen stug en hard wordt. Hierdoor kan het de klappen die je gewrichten de hele dag moeten opvangen niet meer aan en zal het kraakbeen langzaam maar zeker verdwijnen. En dat groeit dus niet meer terug. Op een gegeven moment is het kraakbeen dan weg en zullen je botten bij iedere beweging tegen elkaar botsen. Helaas doet dat hartstikke veel pijn en is een nieuwe knie, heup of schouder dan nog de enige oplossing. Maar waarom zou je het zover laten komen? Met glucosamine zorg je goed voor jezelf en kun je ook op latere leeftijd nog genieten van bewegen.

Glucosamine in combinatie met oefeningen

Oefeningen zijn nooit slecht voor je. Zeker niet wanneer je ze onder begeleiding van bijvoorbeeld een fysiotherapeut of sportinstructeur uitvoert. Maar je kunt behalve deze mensen ook nog wel wat extra ondersteuning gebruiken. Je neemt dan glucosamine in, in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Je beschermt jezelf dan goed tegen slijtage. En die oefeningen? Die gaan steeds wat gemakkelijker!
Glucosamine

Glucosamine maakt dat je langer kunt genieten van bewegen

Je ziet het zo vaak: kromgegroeide mannen en vrouwen die alleen nog met een stok of rollator de straat op durven. Natuurlijk kan dat ook een andere oorzaak hebben, maar in veel gevallen heb je dan toch echt te maken met lelijke slijtage van de gewrichten. Is dat jouw angstbeeld? Begin dan op tijd met het innemen van glucosamine. Natuurlijk kan ik niet garanderen dat jij je leven lang keurig recht op blijft lopen, maar dit voedingssupplement zal je zeker helpen. Zo kun je ook op latere leeftijd nog (lange) wandelingen maken en hele stukken fietsen. En dat zonder veel pijn!