We willen het allemaal wel eens. De boel de boel laten en gewoon gáán. Toch doen we dat niet zomaar. We gaan wel eens een paar weken op vakantie, maar dan zit je bij thuiskomst zo weer in de sleur. Een camper huren en op je gemak heel Europa rondtrekken komt in veel gevallen niet in ons op. Toch is een camper huren en gaan de meest ultieme manier van vakantie vieren. Je gaat daarheen waar de zon schijnt, hebt met niets of niemand iets te maken en geniet!

Een camper huren met z’n tweeën

Als je met z’n tweetjes een camper huren gaat, hoef je niet zo’n grote camper te kiezen. Het kan natuurlijk wel, maar het is niet direct noodzakelijk. Je kunt ook prima een heerlijke vakantie hebben in een wat kleinere camper. Die is wat meer wendbaar en zo kom je op plekken waar je anders misschien niet komt. Een voordeel van een camper huren is dat je echt alle kanten op kunt. Je hoeft zelfs in veel gevallen niet te kamperen op een camping. Er zijn in Europa heel veel camperplaatsen. Hier vind je alleen de basisbenodigdheden (water en elektriciteit) en je staat vaak op bijzondere plekken.

Een camper huren met je hele gezin

Wanneer je met je hele gezin op pad gaat is een camper huren weer eens wat anders dan met ‘n allen in een huisje. Je hebt ook met je gezin veel vrijheid als je in een camper het land doortrekt. Jouw kinderen kunnen Nederland dan eens op een andere manier leren kennen. Je volgt dan natuurlijk niet altijd de snelweg, maar kiest leuke B- en C-weggetjes. Zo laat je je kinderen zien dat je heus niet altijd naar het buitenland hoeft voor een spannende en ontspannende vakantie. Parkeer ook eens bij een openluchtzwembad!

Een camper huren met je vriendengroep

Als je met z’n allen leuk een weekendje weg gaat, is een camper huren echt een goed idee. Je kunt er allemaal in slapen en zelfs onderweg al een klein feestje bouwen. Je hebt geen gedoe met sluitingstijden van de hotels en je hoeft ook niet terug naar huis na het feestje. En camper huren met je vrienden zorgt ervoor dat jullie elkaar nog beter leren kennen. Zo ontdek je steeds weer andere dingen over je vrienden. Leuke en ook misschien minder leuke dingen. Maar omdat je met een groep gaat, hoeft dat helemaal niet uit te maken.