Geef toe, wie vindt het nou niet fijn om af en toe een keertje een game te spelen op zijn smartphone? Zit je even te wachten in een bushokje, of heb je niets te doen op de trein, dan is een spelletje spelen toch echt de ideale oplossing. Games spelen op je smartphone niet alleen leuk en ontspannend, maar het kan je ook helpen om je brein te stimuleren, denk bijvoorbeeld maar aan denkspelletjes. In dit artikel zullen we je drie tips geven, om leuke spelletjes te kiezen. Het grote voordeel van gamen op een smartphone, is dat je miljoenen spelletjes gratis bij de hand hebt. In tegenstelling tot bij andere consoles, zijn er voor smartphones enorm veel gratis games. Onze eerste tip is dan ook vrij eenvoudig: probeer eens het gratis spelletje dat op de eerste plaats staat van populaire games.

Game samen

Voor onze tweede tip, is het belangrijk dat er een van je vrienden ook online is. Het is namelijk ook heel erg leuk om smartphone games te spelen samen met je vrienden. Games als Golf Battle, waarbij je moet proberen om als eerste te scoren, zijn bijvoorbeeld superleuk om eens te spelen tegen iemand die je kent. Nog leuker, is als die persoon gewoon vlak naast je zit. Gieren en brullen verzekerd.

Open world games

Onze derde tip voor de leukste smartphonegames, gaat over open world games. Bij deze games is het zo dat je in een wereld wordt gezet, waarna je zelf kan beslissen wat je personage doet en waar je personage heen gaat. Aangezien je heel veel mogelijkheden hebt, zijn dit spelletjes die je uren aan een stuk kan spelen, zonder ze beu te worden. Het leukste aan smartphonegames blijft dat je er heel veel variatie kan inbrengen. Het is nooit leuk om de spelletjes uren na mekaar te spelen, maar het is wel hartstikke leuk om alle spelletjes een kwartiertje te spelen.

Bron: https://www.mobigamer.nl