De horlogemarkt blijft zich steeds uitbreiden. Toch domineren de grote namen voornamelijk de markt. Hier kan echter verandering in komen door een nieuwkomer: de MVMT horloge. MVMT spreek je uit als ‘movement’. De MVMT horloge is op zeer unieke wijze tot stand gekomen. Over een relatief korte periode is het merk (en de bijbehorende horloges) enorm succesvol geworden. Dat succes is te verklaren aan de uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Een MVMT horloge kost de wereld niet en blijft zeer modieus. Ontdek hier waarom deze horloges betaalbaar en stijlvol zijn!

Amerikaanse horlogemakers

Het merk MVMT, oftewel Movement, komt van oorsprong uit Californië. De tak die verantwoordelijk is voor de horloges, MVMT Watches, heeft onlangs een aantal nieuwe geweldigen stukken aan de collectie toegevoegd. Het ontstaan is misschien nog wel interessanter dan de nieuwste pronkstukken. De eerste MVMT horloge is namelijk op unieke wijze tot stand gekomen. Dit is gebeurt door middel van crowdfunding. Hierdoor is vrijwel iedere MVMT horloge voor een leuk prijsje aan te schaffen.

MVMT horloge – minimalistisch en elegant

Ondertussen heeft MVMT een behoorlijk aantal mannen horloges op haar naam staan. Ieder is op zijn eigen manier uniek. Toch hebben alle varianten een aantal kenmerken met elkaar gemeen. Zo is iedere MVMT horloge stuk voor stuk zeer elegant en belichaamt een minimalistische stijl. Bovendien is het mogelijk om bij elke horloge de bandjes te verwisselen. Je kunt kiezen voor bandjes gemaakt van leer of roestvrijstaal. Voor een leuke prijs kun je steeds variëren en bij wijze van spreken nieuwe horloges creëren.

Dankzij de minimalistische insteek van MVMT Watches passen de horloges bij vrijwel iedere outfit. Zo kan je gemakkelijk een prachtige MVMT horloge dragen bij je casual kledij, maar ook als accessoire voor een formele gelegenheid. Hierdoor is de horloge dus niet alleen erg veelzijdig te gebruiken. Je hebt tevens voor een leuke prijs een bijzonder elegante horloge die geschikt is voor vrijwel iedere gelegenheid dankzij de minimalistische stijl. Wat wil je uiteindelijk nog meer?

De betaalbare optie

In tegenstelling tot de grote namen in de horlogemarkt, zijn de horloges uit de collectie van MVMT verbazingwekkend betaalbaar. Zo heb je al een prachtige, elegante MVMT horloge vanaf 95 euro. Bovendien kun je dus tevens gemakkelijk de bandjes veranderen, waardoor je huidige MVMT horloge ineens verandert in een compleet nieuwe variant. Je kunt dus wel met zekerheid stellen dat een horloge uit de grote collectie van MVMT een betaalbare optie is. Dus zoek jij nog een nieuwe horloge, maar kan je geen fortuin uitgeven? Neem dan een kijkje in de collectie van dit opkomende merk. Wie weet loop jij straks ook rond met een MVMT horloge.