Je paard is, waarschijnlijk, je beste vriend. En voor je beste vriend wil je alleen maar het allerbeste. Het fijnste zadel, het mooiste hoofdstel, de warmste stal. Maar ook op het gebied van voer wil je dat je paard er extra gelukkig van wordt. Equilin heeft speciaal voor jouw paard voer ontwikkeld dat aan al jouw eisen voldoet. En aan de eisen van je paard natuurlijk. Want hoe fijn het ook is dat je paard lekker buiten staat, met Equilin geef je ‘m net dat beetje extra. Je zult zien dat je paard weer als een veulen door de wei galoppeert.

Met Equilin maak je je paard extra gelukkig

Natuurlijk is je paard sowieso blij met jou. Jij geeft ‘m die fijne borstelbeurten en laat ‘m lekker los in de wei. Ook vind je paard het heerlijk om een fijne bos- of strandrit met jou te maken. Maar soms heeft je paard net wat extra’s nodig. Bijvoorbeeld wat extra magnesium of een ander voedingssupplement. Dat kun je bij Equilin goed bestellen. Omdat Equilin zich realiseert dat voeding en gezondheid hand in hand gaan, kiezen ze alleen voor de allerbeste ingrediënten. Zo weet je zeker dat ook jouw paard in een topconditie blijft.

Equilin bestel je online

Het is erg fijn om paardenvoer en voedingssupplementen online te kunnen bestellen. Je tilt je anders een breuk aan al die grote zakken en pakken. Maar Equilin gaat nog een stapje verder. Je kunt zelfs een abonnement nemen. Zo kun je aangeven hoe vaak je het voer of de voedingssupplementen wilt ontvangen. Dat is natuurlijk heel erg handig. Zo ben je nooit te laat met bestellen en grijp je dus ook niet (meer) mis. Je paard zal je dankbaar zijn! En wanneer je bij Equilin bestelt, is de levering vanaf €75,00 (in Nederland) gratis!

Hoe kies je het juiste voer? Gebruik de Equilin keuzewijzer!

Je wilt het beste voor je paard. Maar wat is dat precies? Je kunt daar altijd even contact over opnemen met de dierenarts. Wat je ook kunt doen is de Equilin keuzewijzer invullen. Die staat gewoon online en leidt je stap voor stap naar het juiste voer of de juiste voedingssupplementen voor jouw paard. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. Want het aanbod is zo groot, dat het erg lastig wordt om te kiezen. Wanneer je meer paarden hebt, vul dan voor ieder paard apart de keuzewijzer in.