Heb je wel eens gekeken naar een echte designkoelkast? Zo’n gave retro koelkast in prachtige kleuren? Over het algemeen zijn die dingen haast niet te betalen. Je zult echt concessies moeten doen wanneer je je keuken verbouwt of opnieuw inricht. Want je kunt iedere euro natuurlijk maar één keer uitgeven en het verbouwen van je keuken is al duur genoeg! Gelukkig is er nu Schaub Lorenz. Bij Schaub Lorenz kun je prima terecht voor zo’n mooie retro koelkast en dan nog voor een leuke prijs ook. Dankzij Schaub Lorenz wordt retro voor iedereen betaalbaar. En kun jij je keuken de finishing touch geven die ‘ie verdient!
Schaub Lorenz

Met Schaub Lorenz een American Diner in je huis!

Schaub Lorenz maakt prachtige keukenapparatuur. Denk dan aan koelkasten en waterkokers, maar ook aan broodroosters, vaatwassers en magnetrons. Al deze apparatuur is helemaal van nu, dus met de juiste bedrading en natuurlijk met alle goede keurmerken. De apparatuur ziet er dus uit alsof deze zo uit de jaren ’50 is komen rollen, maar dat is alleen de buitenkant. Op deze manier kun je je keuken helemaal inrichten alsof het een American Diner is uit die tijd, maar dan met alle veiligheidsvoorschriften en milieuregels van nu. En dat is fijn om te weten.

Met Schaub Lorenz keuze uit maar liefst 12 kleuren!

Je weet niet wat je ziet als je eens lekker gaat zitten kijken op bovenstaande website. De kleuren spatten van je scherm. En dat maakt Schaub Lorenz zo bijzonder! De complete lijn is in maar liefst 12 kleuren te verkrijgen. Dus, kies je ervoor om de complete set in één kleur te bestellen? Of ga je voor allemaal verschillende kleuren? Jij bepaalt het, want het is uiteindelijk jouw keuken. Of je nu kiest voor fuchsiaroze of juist babyroze. Of wat stoerder voor blauw of groen, de keuze is reuze. En dat maakt het extra leuk, maar ook wat lastiger om te kiezen.

Garantie op Schaub Lorenz apparatuur

Natuurlijk krijg je bij aanschaf van de apparatuur van Schaub Lorenz gewoon twee jaar garantie. Ze zijn namelijk goed overtuigd van hun eigen kwaliteit. Sterker nog, je kunt bij Schaub Lorenz nog 3 jaar extra garantie bijkopen op het moment van bestellen. En dat geeft echt aan dat ze garant staan voor goede kwaliteit en service. Mocht er een keer iets zijn, dan komen ze zoveel mogelijk bij jou aan huis om de apparatuur te repareren. En dat is mooi om te weten!