Organiseer je een evenement in jouw stad, dorp of gemeente? Dan weet je van te voren dat daar veel mensen op afkomen. En waar veel mensen zijn is veel afval. Waarschijnlijk krijg je van je gemeente wel een vergunning op voorwaarde dat de straten weer schoongeveegd worden. Maar waar laat je alle troep? Een container huren kan dan een goede oplossing zijn. Je kunt dan in één keer alle afval verzamelen en laten afvoeren. Zo weet je met een container huren bijna zeker dat je evenement volgend jaar gewoon weer een vergunning krijgt.

Een container huren met de winkeliersvereniging

Iedere winkel heeft wel wat afval. Alleen al de verpakkingen waarin de producten geleverd worden leveren toch al gauw een flinke stapel oud papier op. Wil je dat netjes afgevoerd hebben dan is een container huren voor oud papier een strak plan. Maar wat als je een container huren gaat met je buren in het winkelcentrum? Dat is pas écht een goed idee. Je kunt samen een container huren en deze gebruiken en laten legen. Een heel groot voordeel is dat één container veel minder (kostbare!) ruimte inneemt dan meerdere containers. Het kan dan natuurlijk zijn dat de container iets vaker geleegd moet worden, maar daar zijn met de verhuurder gewoon afspraken over te maken.

Een container huren voor een burgerinitiatief

Als je samen met je buren de buurt gaat opknappen, of dat nou een woonwijk is of de omgeving van je flat, dan is het fijn als al dat afval keurig afgevoerd kan worden en niet nog tijden bij iemand in het schuurtje hoeft te staan. Een container huren is ook in dit geval een prachtig idee. Als het gaat om een burgerinitiatief dat je officieel hebt aangemeld bij je gemeente kan het zelfs zijn dat je een subsidie krijgt om een container te regelen. Informeer daar vooral naar bij je gemeente!
Container huren

Een container huren voor een evenement

Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Maar er komen altijd veel mensen op af en veel mensen betekent veel afval. Dat afval moet natuurlijk netjes worden opgeruimd en afgevoerd. Wanneer je diverse kleinere containers huurt komt dat vast in orde. Als mensen vuilnisbakken of containers zien staan zijn ze best genegen om daar gebruik van te maken. En zo ben jij na het evenement weer mooi op tijd klaar, allemaal dankzij het huren van een container. Een container huren is zo gek nog niet!